Obavijest o upisu djece u 1. razred u školskoj godini 2023./2024.

U prvi razred osnovne škole upisivat će se djeca koja do 01. travnja 2023. imaju navršenih 6 godina, kao i sva djeca kojoj je prošle godine odgođen upis.

Na zahtjev roditelja/staratelja i prijedlog Stručnog povjerenstva Škole mogu se upisati i djeca koja 31. ožujka 2023. još nemaju 6 godina, a do kraja tekuće godine navršavaju 6 godina – prijevremeni upis. U tom slučaju potrebno je predati zahtjev uz potrebnu dokumentaciju u Upravni odjel za odgoj i obrazovanje Zagrebačke županije, Ispostava Dugo Selo, Josipa Zorića 1, najkasnije do 31.03.2023. godine. Obrazac Zahtjeva možete preuzeti ovdje: OBRAZAC 6.

Prije upisa u školu obvezno je utvrđivanje psihofizičkog stanja sve djece u osnovnoj školi kojoj dijete pripada prema upisnom području (pratiti web stranicu OŠ Rugvica za informacije), kao i u Zavodu za javno zdravstvo Zagrebačke županije, Služba za školsku i sveučilišnu medicinu, Ispostava Dugo Selo (liječnički pregled) u razdoblju od 31.03. do 15.06.2023. prema rasporedu koji se nalazi OVDJE.

Roditelj/staratelj obvezni su naručiti dijete za liječnički pregled putem aplikacije: kvacica.hr

Obavijest o proceduri upisa djece u prvi razred možete pročitati OVDJE.

 

Sve obavijesti, dodatno, možete dohvatiti niže:

Zahtjev za prijevremeni upis