ZAVRŠNA PRIREDBA ODGOJNE SKUPINE “VIDRICE”

Naša starija vrtićka skupina „Vidrice“ u utorak 7.6.2022. godine imala je svoju završnu priredbu! Vrijedno su se pripremali proteklih tjedana, uvježbavali pjesmice i plesne pokrete kako bi svojim obiteljima pokazali koje su sve vještine i znanja usvojili u ovih nekoliko mjeseci.

Na oduševljenje roditelja i obitelji, pa tako i nas, „Vidrice“ su sa žarom i veseljem otpjevale pjesme „Vrtićki maturanti“, „Mila moja mamice“ te „Prijateljstvo“. Naših jedanaest predškolaraca imalo je i poseban zadatak – izrecitirati stihove „12 mjeseci godina ima“.

Odgojiteljice „Vidrica“ posebno su se potrudile da obilježe ovaj dan našim prvim predškolarcima koji ove jeseni sjedaju u školske klupe. Pa tako su naši predškolarci bili pravi mali „maturanti“ uz izrađene kapice, uručenje diploma te mapa njihovih radova koje su odgojiteljice Ela i Anja pomno prikupljale tijekom godine.

Ravnateljica se također obratila našim predškolarcima i roditeljima te izrazila ponos i zahvalnost za povjerenje koje su nam poklonili.

Nakon programa organizirano je i prigodno druženje djece i roditelja u holu vrtića.

Zahvaljujemo roditeljima te se veselimo daljnjim druženjima!